Connect with us

STORIES

Υπάλληλος Γραφείου Ενοικίασης Αυτοκινήτων Κρατάει ένα Μωρό στην Αγκαλιά του ενώ Εργάζεται. Ο Λόγος; Είναι πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ…

Το ταξίδι είναι αρκετά αγχωτικό, ειδικά όσους είναι γονείς μικρών παιδιών.Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί αξιέπαινοι άνθρωποι εκεί έξω που ψάχνουν διαρκώς τρόπους για να κάνουν τη ζωή των οικογενειών που ταξιδεύουν όλο και καλύτερη.Μία τέτοια περίπτωση είναι η απίστευτα συγκινητική ιστορία που ξεκίνησε με τον πλέον απροσδόκητο τρόπο- σε ένα γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων!

Η Coty Vincent μπήκε στο Enterprise Rent-A-Car με τα δίδυμα αγοράκια της, υποθέτοντας ότι θα ακολουθήσουν κάποιες τυπικές διαδικασίες. Θα διάλεγε αυτοκίνητο, θα έλεγχε αν η ασφάλεια του αυτοκινήτου ήταν εντάξει, και θα έφευγε.Αυτό που εισέπραξε ήταν μία απρόσμενη βοήθεια, κάτι που σε κάνει να αναθεωρείς τις απόψεις σου για το πόσο καλά μπορεί να σου φερθεί ένας ξένος!

Η Vincent ήταν τόσο συγκινημένη για την εμπειρία που βίωσε, κι έτσι την κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν τελειώνει εδώ η απερίγραπτη καλοσύνη που δέχτηκε.Προχωρήστε παρακάτω για να δείτε πώς οι υπάλληλοι του Enterprise Rent-A-Car έκαναν την διαφορά στη ζωή αυτής της μητέρας.

Η Coty Vincent και τα δίδυμα αγοράκια της έφτασαν στο Enterprise Rent-A-Car υπό άσχημες συνθήκες. Η νεαρή μητέρα είχε πέσει θύμα ενός ασυνείδητου οδηγού, κι έτσι μετά το ατύχημα, έψαχνε να ενοικιάσει ένα αυτοκίνητο.

Τα δίδυμα —ο Holt και ο Levi — ήταν μόλις 11 μηνών εκείνη την περίοδο.Χωρίς το καρότσι μαζί της, η Vincent έπρεπε να κρατήσει τον ένα της γιο για να μπορέσει να ολοκληρώσει τη διαδικασία της ενοικίασης.

Προς έκπληξη της Vincent, ο John, ο εργαζόμενος της Enterprise που την εξυπηρετούσε, προσφέρθηκε να κρατήσει τον μικρό.Όπως φάνηκε, ο John βρήκε τον καλύτερο του φίλο!

Η Vincent ήταν εντυπωσιασμένη από την εξυπηρέτηση που δέχτηκε εκείνη την ημέρα κι έτσι, κοινοποίησε την φωτογραφία του γιου της με τον John στο Facebook.“Ένας από τους πιο συμπονετικούς και στοργικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ μου”, έγραψε η Vincent στο Facebook.“Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους όπως τον John, οι οποίοι πάνε ένα βήμα παραπέρα. Γίνε κι εσύ σαν τον Τζον.”

Όταν συνειδητοποίησε ότι το post της είχε μεγάλη απήχηση, η Vincent αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της στην διάσημη σελίδα στο Facebook, Love What Matters.Η απίστευτη φωτογραφία έγινε απευθείας viral, αποκτώντας κοντά στα 125,000 likes.Περιττό να πούμε ότι, άνθρωποι από όλο τον κόσμο ενθουσιάστηκαν με αυτή τη μικρή πράξη καλοσύνης.

Η σελίδα της εταιρείας Enterprise στο Facebook, τόνισε μέσω ενός post ότι αποφάσισε να συνεχίσει την ιστορία της Vincent.Ανακοίνωσαν ότι είχαν αγοράσει ένα διπλό καρότσι για την Vincent και τα αγοράκια της, και, φυσικά, ο John βραβεύτηκε για την άψογη εξυπηρέτησή του.

“Σε αυτές τις τραγικές μέρες που ζούμε, αυτές οι πράξεις που μας δίνουν μία σπίθα λάμψης για να συνεχίσουμε, αποτελούν φαινόμενο”, αναφέρει η Vincent σε μία συνέντευξή της στο Tulsa World.“Είμαι σε ένα σημείο που έχω μείνει άφωνη σχετικά με το πόσο μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα μέσα σε δύο ημέρες.”

Η μικρή κίνηση ευγένειας του John, καθώς και η γενναιόδωρη χειρονομία της επιχείρησης, έκαναν τεράστια αλλαγή στην οικογένεια αυτής της μητέρας. Μια πραγματικά μεγάλη έμπνευση για όλους μας!

Τι γνώμη έχετε γι’ αυτήν την πραγματικά εμψυχωτική ιστορία; Κοινοποιήστε και δώστε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους φίλους σας!

Front Page

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top