Connect with us

STORIES

Ένας άνδρας λύγισε όταν ανακάλυψε το μυστικό της γυναίκας του που έκρυβε στο ημερολόγιο της. Αμέσως μετά έκανε κάτι αληθινά όμορφο…

Πολλές γυναίκες κρατούν ημερολόγιο. Συνηθίζουν να μοιράζονται στις σελίδες του όλες τις μύχιες σκέψεις και τα μυστικά τους. Πράγματα που μόνο στον εαυτό τους θέλουν να τα πουν και αποτυπώνουν τους φόβους, τους προβληματισμούς, τα συναισθήματα τους και την ψυχολογία τους γενικότερα.Έτσι και αυτή η γυναίκα φυλακίζει τις σκέψεις της στο χαρτί. Αλλά δε φαντάζεται πως ο άνδρας της θα διαβάσει τις σελίδες του ημερολογίου της! Και, φυσικά, δεν περιμένει κι αυτό που πρόκειται να επακολουθήσει!

Ο σύζυγος γίνεται αδιάκριτος από ενδιαφέρον και αγάπη. Βλέπει πως κάτι προβληματίζει τη γυναίκα του και θέλει να τη βοηθήσει. Το ημερολόγιο του μαρτυρά πως η στενοχώρια της οφείλεται στην αύξηση του βάρους της. Η παχύσαρκη γυναίκα δυσκολεύεται να δεχτεί τα παραπανίσια κιλά της και παθαίνει κατάθλιψη μπροστά στον καθρέφτη της!Ο ερωτευμένος άνδρας, όμως, αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει και να τη στηρίξει! Της φτιάχνει ένα τραγούδι, στην προσπάθεια του να της αποδείξει πως υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι πολύ σημαντικά κι αυτή τα έχει.Παράλληλα της διοργανώνει μια όμορφη έκπληξη για να τονώσει την αυτοπεποίθηση της. Δε σταματάει, όμως, εκεί!Αποφασίζει να επέμβει στο ημερολόγιο ης και να της δώσει με τον δικό του τρόπο να καταλάβει πως είναι μοναδική. Κι ακόμη κι αν νιώθει πως κάποια πράγματα θέλει να τα αλλάξει, μπορεί να τα διεκδικήσει και θα τα καταφέρει.

Ας δούμε, όμως, τι της έγραψε!

Αγαπημένη μου, να ξέρεις πως για μένα είσαι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο και σ’αγαπώ. Καταλαβαίνω πως το σώμα σου δε σου αρέσει πλέον. Δεδομένου ότι θέλω να είσαι ευτυχισμένη, να ξέρεις πως αν θελήσεις να αδυνατίσεις, εγώ θα είμαι πάντα στο πλευρό σου να σε βοηθήσω. Δε θα νιώσεις ποτέ σου μόνη!

Μόνο να είσαι καλά θέλω και θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις για να το πετύχουμε αυτό. Το πιο σημαντικό για μένα, όμως, να ξέρεις πως είναι η αγάπη μας!

 

Μπορεί εσύ να βλέπεις στον καθρέφτη ένα γεμάτο σώμα. Εγώ, όμως, βλέπω μια υπέροχη ύπαρξη. Μια καλή ψυχή που αξίζει όσο τίποτα στον κόσμο.

Γιατί είναι αυτός ο εσωτερικός σου κόσμος που με καθηλώνει στο να μην μπορώ να προσέξω τίποτα άλλο. Είσαι η υπέροχη γυναίκα μου!

Και δε με νοιάζει αν θα είσαι αδύνατη ή παχιά. Θέλω μόνο να χαμογελάς και να μ’αγαπάς. Όπως ακριβώς σ’αγαπάω κι εγώ!

Γιατί η αληθινή αγάπη δεν επηρεάζεται από ζυγαριές και καθρέφτες.

Επέλεξε τι είναι αυτό που θα σε κάνει περισσότερο ευτυχισμένη κι εγώ θα είμαι στο πλάι σου. Δεν πρόκειται να σε αφήσω ποτέ μόνη, σε ό,τι κι αν αποφασίσεις. Άλλωστε εμείς οι δύο είμαστε ένα. Σ’αγαπώ…

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top