Connect with us

STORIES

Αυτή η νύφη είχε υιοθετηθεί όταν ήταν μωρό. 21 χρόνια μετά, παίρνει από τη μητέρα της ένα γράμμα που της το κρατούσε μυστικό μέχρι να παντρευτεί.

Το 1994, η Sherry Blackledge και ο σύζυγός της υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Brooke ένα χρόνο μετά την υιοθεσία του γιου τους, του Brian. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κάνει δικά του παιδιά.

Όταν η Brooke ήταν μόλις 18 μηνών, η Sherry έγραψε ένα γράμμα προς αυτήν, καθώς η μικρή κοιμόταν στο κρεβατάκι της. Ένα γράμμα που ήθελε να της δώσει την ημέρα του γάμου της.

>Η Sherry έγραψε το γράμμα για την Brooke το οποίο είχε τυπώσει σε ένα κομμάτι από το δικό της νυφικό και το κράτησε μυστικό για δύο ολόκληρες δεκαετίες. Όλο αυτό το διάστημα, το πολύτιμο σημείωμα ήταν κρυμμένο σε ένα συρτάρι στο κομοδίνο της Sherry.

Το γράμμα έχει ως εξής:Αγαπημένη μου Brooke,

Καθώς γράφω αυτό το γράμμα εσύ κοιμάσαι ήσυχη στο μωρουδιακό σου κρεβατάκι. Είσαι 18 μηνών. Θέλουμε απλά να ξέρεις πόση πολλή αγάπη και ευτυχία έχεις φέρει σε εμάς. Είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς μας. Ένα μικρό πολύτιμο κοριτσάκι για μένα και το μπαμπά σου και η μικρή αδελφή του Brian.Πριν παντρευτούμε με το μπαμπά σου πάντα λέγαμε θέλαμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Λέγαμε, επίσης, ότι το κοριτσάκι μας θα το ονομάσουμε Brooke.Θέλουμε απλώς να ξέρεις ότι είσαι πολύτιμη για εμάς και ότι ο Θεός σε έστειλε στην οικογένειά μας.Σε αγαπάμε. Η μαμά και ο μπαμπάς.

Το 2015, έφτασε επιτέλους η ημέρα του γάμου της Brooke. Σε ένα συγκινητικό βίντεο που δημιουργήθηκε από τους The Film Poets, η Brooke παίρνει να διαβάσει το γράμμα της μητέρας της για πρώτη φορά φορώντας το νυφικό της.

Η αντίδραση της Brooke στα εγκάρδια λόγια της μητέρας της είναι μοναδική.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top