ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Την απάτησε ο άντρας της επειδή ήταν παχουλή τώρα όμως το φυσάει και δεν κρυώνει
ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα μπισκότα παπαδοπούλου ή τα μπισκότα της επιλογής σου
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 κουτί γάλα εβαπορέ
2 κουταλιές της σούπας κακάο
Προαιρετικά:
Ξηρούς καρπούς
Τριμμένη σοκολάτα
Φρούτα της επιλογής σου
Μαρμελάδα της αρεσκείας σου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η διαδικασία για να φτιάξεις αυτό το αγαπημένο σου γλυκό, είναι πολύ απλή. Για αρχή, πάρε ένα τετράγωνο μεσαίο ταψί και άπλωσε στο πάτο του, μπισκότα μέχρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του.
Στη συνέχεια πάρε ένα μεγάλο μπολ και ρίξε μέσα τη κρέμα γάλακτος. Μ ένα μίξερ, χτύπησε τη καλά μέχρι να αφρατέψει και να σφίξει λίγο, να γίνει λίγο πιο αραιή από τη σαντιγί. Για περισσότερη γεύση, πρόσθεσε μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη, κατά τη διάρκεια του χτυπήματος.
Μόλις γίνει η κρέμα γάλατος, πρόσθεσε το γάλα εβαπορέ και ανακάτεψε τα 2 υλικά μαζί πολύ καλά έτσι ώστε να ενσωματωθεί το γάλα, μέσα στη κρέμα. Τέλος, πρόσθεσε και το κακάο σε σκόνη και ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά με μία σπάτουλα για να μην χαθεί η υφή της κρέμας.
Ρίξε το μείγμα, πάνω στα μπισκότα και άπλωσε το καλά σε όλο το ταψί. Στόλισε από πάνω με τα υπόλοιπα μπισκότα και βάλε το παγωτό μας στη κατάψυξη για 3-4 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
Μόλις παγώσει, κόψε το σε τετράγωνα κομμάτια, όπως το σχήμα των μπισκότων και το παγωτό σοκολάτα σάντουιτς, είναι έτοιμο να το γευθείς.
Extra tips:
Μπορείς να προσθέσεις ότι υλικό της επιλογής σου θέλεις για μεγαλύτερη απόλαυση.
Βάλε φαντασία και βάλε στο παγωτό σου διάφορα σιρόπια, μπισκότα, φρούτα, μαρμελάδες και ότι άλλο θέλεις εσύ.
Βάλε και τα παιδάκια σου να συμμετέχουν στη συνταγή και θα περάσετε πολύ όμορφα σε όλη τη διαδικασία.
Καλή όρεξη και καλή επιτυχία!