Connect with us

STORIES

Όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό δέχθηκε πολλά άσχημα σχόλια. Δείτε όμως τι έγινε στη συνέχεια…

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει γίνει share περισσότερες από 50.000 φορές και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 500.000 likes!

Σας φαίνεται περίεργο; Κι όμως η διάσημη blogger, με το όνομα Jessica Kane, αποφάσισε να ανεβάσει φωτογραφία της από την παραλία γράφοντας: “Δεν πρόκειται για γενναιότητα”! Της αξίζουν χίλια μπράβο εκτός από τα likes και την αίσθηση που έχει κάνει στο διαδίκτυο, καθώς κατέρριψε με αυτή της την ανάρτηση την θεωρία περί γενναιότητας να εμφανίζεσαι με παραπανίσια κιλά στην πλαζ!

Η κοπέλα από το Πόρτλαντ έδειξε πως οι γυναίκες με παραπάνω κιλά δεν χρειάζεται να σκέφτονται καν, να βγουν με το μαγιό τους στην παραλία! Όπως ανακάλυψε το η blogger έγραψε: “Μου έχουν πει πάρα πολλές φορές πως είμαι γενναία επειδή βγαίνω έτσι. Η αλήθεια όμως είναι οτι δεν με νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για μένα. Με απασχολούν πράγματα που μπορώ να ελέγξω και εκείνη την ημέρα το μόνο που με απασχολούσε ήταν το πόσο τέλεια ένιωθα και πόσο όμορφα περνούσα στον ήλιο”!

Επίσης φρόντισε να διευκρινίσει τι είναι κυριολεκτικά γενναίο. Ανάφερε για παράδειγμα πως γενναιότητα είναι η βοήθεια ενός δικού σου ανθρώπου να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας, ενώ τόνισε: “Ζήστε την ζωή σας και να ανησυχείτε αποκλειστικά για πράγματα, που αξίζουν”!Μάλιστα λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε ανεβάσει ευχόμενη καλό Πάσχα και άλλη μία φωτογραφία με μαγιό, παρέα με τις φίλες της. Κοιτάξτε τη!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top