Connect with us

STORIES

Νύφη ξεσπά σε δάκρυα καθώς ο γαμπρός αποκαλύπτει το μυστικό του στο γάμο τους

Ο Jeff και η Sarah αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από πέντε χρόνια. Όταν ο Jeff ξαφνικά μοιράζεται το μυστικό του κατά τη διεξαγωγή του γάμου, η Sarah ξεσπά σε δάκρυα.

Η Sarah έστελνε διακριτικά σημάδια μερικές φορές τα τελευταία χρόνια για να κάνει το Jeff να της ζητήσει το χέρι. Την περασμένη χρονιά επιτέλους της το ζήτησε. Εν τω μεταξύ, πλησίαζε ο γάμος τους, ο οποίος επρόκειτο να είναι ένας ονειρεμένος γάμος. Μόνο που πήρε διαφορετική τροπή από αυτή που περίμενε… Ξέσπασε σε δάκρυα όταν άκουσε το μυστικό του Jeff?

Ακόμη και ως μικρό κορίτσι η Sarah ονειρευόταν να σταθεί μπροστά στην Αγία Τράπεζα φορώντας ένα νυφικό και να υπόσχεται να είναι πιστή στον άντρα των ονείρων της. Αυτή η στιγμή είχε σχεδόν φτάσει. Θα ήταν μια φοβερή μέρα μαζί με τους φίλους και την οικογένεια τους. Έτσι έδειχναν τα πράγματα για πολύ καιρό. Μέχρι που έφτασε η μεγάλη μέρα…

Όλα προχωρούσαν τέλεια. Μέχρι που ήταν έτοιμη να δεχτεί μια δυσάρεστη “έκπληξη” από το Jeff. Ο μελλοντικός σύζυγος της Sarah είχε κανονίσει μυστικά ένα μήνα του μέλιτος στις Βερμούδες για τη Sarah και τον ίδιο.

Κάποιος θα έλεγε ότι αυτό ήταν υπέροχο δώρο!

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ήταν έτοιμος να της το πει και είχε ετοιμάσει τα πάντα. Ο Jeff, ωστόσο, ήθελε να το κάνει με έναν “ξεχωριστό” τρόπο. Και έτσι έκανε. Ο τρόπος που το έκανε δεν ήταν και τόσο έξυπνος για το Jeff…

Λίγες ημέρες πριν από το γάμο, ο Jeff φλέρταρε σκόπιμα στο κινητό του με τη διοργανώτρια γάμου τους, την Anna. Η Sarah είχε γίνει λίγο καχύποπτη και είχε στεναχωρηθεί με αυτό. Άρχισε ακόμα και να αμφιβάλλει για τα πάντα: έπρεπε να παντρευτεί το Jeff; Αλλά το μαντέψατε: Όλα ανήκαν στο σχέδιο διακοπών του Jeff. Η Sarah δεν είχε ιδέα ότι ήταν μέρος της έκπληξης και νόμιζε ότι ο Jeff είχε πραγματικά ερωτευτεί τη διοργανώτρια γάμου..

Την ημέρα του γάμου, ο Jeff πρόσθεσε κάτι επιπλέον. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου τους έστειλε ένα μήνυμα στη Sarah, στην οποία έγραφε το εξής: “Anna, ανυπομονώ να πάω μαζί σου στις Βερμούδες. Θα είναι φανταστικά!” Ήλπιζε ότι η Sarah θα ερχόταν λίγο ενοχλημένη και μπερδεμένη ώστε να μπορεί να της κάνει έκπληξη με τα εισιτήρια.

Δυστυχώς, τα πράγματα πήραν μια εντελώς διαφορετική τροπή….

Όταν η μελλοντική σύζυγος του Jeff όντως πήγε σε αυτόν, δεν της άρεσε καθόλου αυτό που μόλις είχε διαβάσει. Χαστούκισε το Jeff στο πρόσωπο και ξέσπασε σε δάκρυα. Οι καλεσμένοι του γάμου δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε, αλλά πρόσεξαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Στη συνέχεια, η Sarah απομακρύνθηκε από τη δική της μεριά με το νυφικό φόρεμα της

Και ο Jeff καθόταν εκεί πονηρά, με το ανόητο σχέδιο διακοπών του. Τι θα γινόταν τώρα;

Δεν ήταν αυτό που είχε στο μυαλό του Jeff. Εξαιτίας του αστείου που είχε τώρα βγει εκτός ελέγχου, έπρεπε να πάει να σώσει το γάμο του. Επιπλέον, η οικογένεια και οι φίλοι του που ήταν παρόντες τον αγνοούσαν και δεν τους άρεσε καθόλου το “αστείο” του. Σύντομα θα έπρεπε να πάει μόνος του διακοπές.

Ίσως να πήγαινε με την Anna ούτως ή άλλως;

Ευτυχώς για το Jeff, είχε τελικά την ευκαιρία να εξηγήσει ότι αυτό ήταν ένα καλοπροέραιτο αστείο. Είχε προετοιμάσει το ταξίδι για τη Sarah και τον ίδιο και ήθελε να πάνε μαζί στο μήνα του μέλιτος. Θα έπρεπε όμως να είχε σκεφτεί ένα διαφορετικό τρόπο για να κάνει αυτήν την “έκπληξη”. Ο γάμος είχε καταστραφεί και κατά τη διάρκεια των διακοπών στις Βερμούδες έπρεπε να επανορθώσει για αυτό… Τι χαμένος! ??

Πηγή: Check This Bro`

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top