Connect with us

STORIES

Μια μητέρα βγήκε φωτογραφία με το μωρό της. Λίγο μετά ένας ξένος έκανε ένα τραγικό λάθος..

Η Ντέστινι και ο Κόρει ήταν μαζί από το σχολείο. Μετά από 3 χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν και στις 23 Ιουνίου του 2013 έφεραν ένα όμορφο αγοράκι στον κόσμο. Αλλά η ζωή τους άλλαξε στις 20 Σεπτεμβρίου του 2014, κυριολεκτικά μέσα σε μια στιγμή.

Η Ντέστινι, ο Κόρει και ο Πάρκερ, πήγαιναν με το αυτοκίνητο τους σε μια συνάντηση όταν ένα άλλο αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και τους χτύπησε. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το μωράκι τους σκoτώθηκε αμέσως. 24 ώρες αργότερα πέθανε και ο Κόρει στο νοσοκομείο.

Η μεθυσμένη οδηγός του αυτοκινήτου που τους χτύπησε έχασε και αυτή τη ζωή της. Η 22χρονη σήμερα Ντέστινι, ήταν η μόνη που επέζησε.

Πρόσφατα η Ντέστινι μοιράστηκε την ιστορία της στο Facebook θέλοντας ταυτόχρονα να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Η Ντέστινι έγραψε:

“Πριν από ένα χρόνο, μια μέρα όπως και όλες οι άλλες. Ο Κόρει Μαντία ξύπνησε και πήγε στη δουλειά του. Ο Πάρκερ και εγώ μείναμε σπίτι και παίζαμε παρέα όλη μέρα. Ο Κόρει ήρθε αργότερα σπίτι, έπαιξε με το γλυκό μωρό μας και στη συνέχεια αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για ένα επαγγελματικό του ραντεβού. Τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες. Τα χρήματα που έφερνε στο σπίτι ήταν τόσο αναγκαία για την οικογένειά μας. Σε λίγο μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε.

Πολύ λίγα γνωρίζαμε για αυτό που θα ακολουθούσε. Ότι όλα θα άλλαζαν..

Πλέον δεν σχεδιάζουμε το μέλλον μας όλοι μαζί. Τα όνειρα που κάναμε δεν θα πραγματοποιηθούν. Δεν θα αγοράσουμε το πρώτο μας σπίτι, δεν θα πάμε τον Πάρκερ στο πρώτο του κούρεμα. Δεν θα τον δούμε να πηγαίνει σχολείο. Δεν θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας. Τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί. Ότι γνωρίζαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή τελείωσε και όχι από δική μας επιλογή.

Στο δρόμο μας για αυτό το ραντεβού, ο υπέροχος σύζυγός μου που οδηγούσε, το πολύτιμο μωρό μου που κάθονταν στο παιδικό καθισματάκι του πίσω και έβλεπε Mickey Mouse Club House, και εγώ, χτυπήσαμε άσχημα όταν μας τράκαρε μια μεθυσμένη οδηγός που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Είναι η στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου. Η πράξη αυτού του εγωιστικού προσώπου που νόμιζε ότι είναι «εντάξει» να οδηγήσει, πήρε τη ζωή του μόλις 15 μηνών αθώου αγοριού μου που κάθονταν χαρούμενο στο πίσω κάθισμα.

Αυτή ήταν η αιτία να μεταφερθούμε στο νοσοκομείο όπου ο σύζυγός μου έχασε τη μάχη 24 ώρες αργότερα. Αυτή ήταν η αιτία να καταστραφεί μια ολόκληρη οικογένεια.

Η εγωιστική της απόφαση να πιει και να οδηγήσει, με ανάγκασε να είμαι χήρα αλλά και μια μαμά που έχασε τον άγγελο της στην ηλικία των 21 ετών. Η απόφαση της μου έχει προκαλέσει εφιάλτες. Ειδικά από τότε που έγινε η αυτοψία του μωρού μου και που είδα τις φωτογραφίες από το δυστύχημα. Πράγματα που ένας 21χρονος δεν πρέπει να δει αλλά ούτε και να φανταστεί ότι μπορούν να του συμβούν. Μου τερμάτισε τα όνειρα μου και μου προκάλεσε τόσο πόνο που ούτε καν γνώριζα ότι υπήρχε.

Εκείνη την ημέρα η Ντέστινι, η σύζυγος και μητέρα, πέθανε μαζί με την οικογένεια της. Έχω την αίσθηση ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να βρω ξανά τον εαυτό μου. Δεν ήξερα ποτέ ότι έχω τόση δύναμη μέσα μου. Νομίζω ότι βρήκα κουράγιο μέσα από τις προσευχές αλλά και την υποστήριξη των φίλων, των συγγενών μου αλλά και μιας καταπληκτικής ομάδας από χήρες που μου εξήγησαν ότι αυτό που νιώθω είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Αυτός ο πόνος, αυτή η καταστροφή, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν κάποιος σταματούσε αυτή τη γυναίκα πριν μπει μεθυσμένη στο αυτοκίνητο.

Εσείς μπορείτε να σώσετε τη ζωή κάποιου! Μην αφήνετε τους φίλους σας και την οικογένειά σας να πίνουν και να οδηγούν. Μην μαρτυράτε στους άλλους που υπάρχει αστυνομία που κάνει αλκοτέστ. Ενωθείτε μαζί μου! Ας το σταματήσουμε αυτό. ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ!”

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top