Connect with us

STORIES

«Είμαι παντρεμένος με την τέλεια γυναίκα αλλά έχουμε να κάνουμε σεξ 3 χρόνια – Τι να κάνω;»

Απευθυνόμενος στο γυναικείο κοινό ίσως μου λυθούν κάποιες απορίες. Είναι λίγο περίεργο που γράφω ένα τόσο προσωπικό θέμα και κυρίως που απευθύνομαι σε γυναικείο κοινό.

Όμως το κάνω γιατί έχω απελπιστεί και με ενδιαφέρει και η γυναικεία άποψη στο πρόβλημα μου . Με την γυναίκα μου είμαστε μαζί επτά χρόνια . Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της .

Είναι πολύ ωραία γυναίκα, πολύ δυναμική, έξυπνη και πολύ s3xy. Τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό.

Ο γάμος μας πάει πολύ καλά. Σε όλα της άψογη. Φροντίζει το παιδί της, το σπίτι μας, εμένα.

⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

Εγώ τα δίνω όλα για τη σχέση μου, όλα. Αισθήματαρομαντισμό, τα πάντα. Θα μιλούσα για την τέλεια σχέση, εκτός από ένα αγκάθι.

Τα τελευταία τρία χρόνια δε θέλει να κάνουμε έρωτα.

Και δεν εννοώ προχωρημένα πράγματα, αλλά την πράξη αυτή καθεαυτή. Δεν το αρνείται άμεσα, αλλά βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες. Πότε πονοκέφαλο, πότε καθαρίζει την κουζίνα, πότε την παίρνει ο ύπνος, πότε περιμένει να με πάρει εμένα ο ύπνος

Τώρα που το ξανά σκέφτομαι, τελευταία, έχει αρχίσει να το αρνείται ευθέως.

Και όσο και να προσπαθώ με πλάγια μέσα (ρομαντικά δείπναταξίδια αναψυχής) το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο… δεν την ενδιαφέρει το σεξ!

Εγώ από την πλευρά μου, νέος άνθρωπος, ούτε σαράντα δεν είμαι, το έχω πολύ ανάγκη. Και δεν είμαι ο άνθρωπος του κεράτου.

Δε θέλω να την απατήσω, ούτε να καταφύγω σε αγοραίο έρωτα, ούτε να έχω παράλληλες σχέσεις. Θέλω μόνο τη γυναίκα μου.

Όταν τις ελάχιστες φορές κάνουμε έρωτα, ο έρωτας μαζί της είναι θεϊκόςυπέροχος , αλλά όπως προείπα , το μια στο τόσο δεν μου φτάνει.

Με προβληματίζει, αναρωτιέμαι τι να συμβαίνει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω. Εκτός αυτού, η άρνηση με διαλύει ψυχολογικά, έχω νεύρα, μου καταρρέει το ηθικό , νιώθω ανικανοποίητος και κυρίως μη ερωτεύσιμος.

Έχω συζητήσει βέβαια το πρόβλημα και τις ανάγκες μου μαζί της αλλά με βρίσκει υπερβολικό, το πρόβλημα δε, ανύπαρκτο και δευτερεύουσας σημασίας.

Για αυτό λοιπόν, ως έσχατη λύση, επειδή δυσκολεύομαι να το συζητήσω με άτομα του κοντινού μου περιβάλλοντος , για να μην εκτεθούμε παρά έξω, προτίμησα να μιλήσω ανώνυμα σε εσάς και να ακούσω τις απόψεις σας πάνω στο θέμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

*To κείμενο αυτό δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα εξομολογήσεων efisecrets.gr

Continue Reading
You may also like...

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top