Connect with us

STORIES

Άντρας γνώρισε γυναίκα στο Ίντερνετ και της έδωσε λίστα με 15 πράγματα για ν’αλλάξει πάνω της αν θέλει να ξαναβγούν

Μια γυναίκα αποκάλυψε τη λίστα με τις 15 αλλαγές που της είπε να κάνει ένας άντρας που γνώρισε σε ένα σάιτ γνωριμιών, τρεις μήνες μετά την πρώτη συνάντησή τους.

Η 24χρονη Kimberley Latham-Hawkesford από το Morecambe, βγήκε για ραντεβού με έναν άντρα που γνώρισε στο διαδίκτυο με το όνομα Luke James.

Η κ. Latham-Hawkesford είπε ότι το ραντεβού της ήταν πολύ καλό, κι έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να βρεθεί ξανά σε μια παμπ της περιοχής.Από τότε, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν.

Ενώ ήταν στην παμπ, ο Luke ρώτησε την Latham-Hawkesford αν σκεφτόταν ποτέ να κάνει πλαστική και της πρότεινε διάφορα μαγαζιά από τα οποία θα έπρεπε να ψωνίσει ρούχα πριν από το επόμενο ραντεβού τους.Τρεις μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού, η κ. Latham-Hawkesford έλαβε ένα μήνυμα από τον Luke που δεν ήταν και τόσο κολακευτικό.“Γεια σου Kimberley, ξέρω ότι πάει καιρός από τότε που βγήκαμε ραντεβού, αλλά θα ήθελα να σου εξηγήσω γιατί δεν σου έχω μιλήσει.”

“Πίστευα πως το ραντεβού μας θα ήταν πολύ καλύτερο. Ζητώ συγγνώμη αν σε προσβάλω, αλλά οι λόγοι που δεν βγήκαμε ξανά είναι οι εξής: Εάν έχανες λίγο βάρος, θα ήσουν απίστευτη. Είσαι πολύ ανοιχτόχρωμη. Ξέρω ότι δεν είσαι οπαδός του ήλιου, αλλά λίγο σολάριουμ το χρειάζεσαι. Πρέπει να βάψεις τα μαλλιά σου και να βάλεις εξτένσιονς. Τα μακρύτερα μαλλιά είναι πολύ πιο ελκυστικά. Τα χείλη σου είναι λεπτά, οπότε πρέπει να σκεφτείς να τα γεμίσεις.”

Αφού της είπε να χάσει βάρος, να κάνει σολάριουμ, να βάψει τα μαλλιά της, να βάλει εξτένσιονς και να γεμίσει τα χείλη της, της είπε πως φορούσε πάρα πολύ μακιγιάζ κι έπρεπε να φαίνεται πιο φυσική για να του αρέσει.“Έπρεπε να φαίνεσαι πιο φυσική στο μακιγιάζ. Πρέπει να αφήσεις την προσωπικότητά σου να βγει προς τα έξω.”“Λίγο υαλουρονικό στα χείλη θα βοηθούσε στην αυτοπεποίθησή σου, θα σε έκανε πιο σ4 ξι!”“Το γεγονός ότι κάνεις πράγματα αργά σε κάνει να δείχνεις βαρετή.”

“Όταν πήγαμε έξω για φαγητό μπορεί να διάλεξες σαλάτα, αλλά η κόκα κόλα που πήρες έχεις περισσότερες θερμίδες που θα έπρεπε να αποφύγεις.”“Πρέπει να κρατήσεις πίσω το παρελθόν σου. Δεν με νοιάζει τι μπορεί να έζησες και τι πέρασες.”“Δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ, δεν γέλασες σε κανένα από τα αστεία μου.”“Αν τα λάβεις όλα αυτά σοβαρά υπόψη, μπορεί να βγω ξανά ραντεβού μαζί σου.”“Θα σου δώσω διορία ένα μήνα και μετά θα δω αν έχει υπάρξει καμιά διαφορά.”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top