Connect with us

STORIES

Άντρας έδιωξε άστεγο που κοιμόταν έξω από το καινούριο σπίτι του αλλά αμέσως μετά του βρήκε δουλειά και του άλλαξε τη ζωή

Ένας άντρας από το Όρεγκον έμεινε έκπληκτος όταν βρήκε έναν άστεγο να ζει στην αυλή του νέου του σπιτιού και του ζήτησε ευγενικά να φύγει. Χωρίς κανένα παράπονο, ο άστεγος έφυγε, αλλά στη συνέχεια, όταν τον είδε να φεύγει, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ξαφνικά άλλαξε γνώμη.Ο 28χρονος James Eppler ήταν άστεγος από την ηλικία των 16 ετών λόγω της κακής οικογενειακής του κατάστασης, και κοιμόταν τον τελευταίο καιρό στην αυλή της μέχρι πρότινος άδειας κατοικίας στο Πόρτλαντ. Έβρισκε εκεί ένα καταφύγιο και κοιμόταν με υπνόσακους και κουβέρτες.

Ο Chris Crever αγόρασε το σπίτι και ανακάλυψε ότι ο James είχε εγκατασταθεί εκεί. “Στο πίσω μέρος του σπιτιού υπήρχαν υπνόσακοι, βρεγμένες κουβέρτες, τέτοια πράγματα,” είπε ο Crever στο KOIN.

Του ζήτησε ευγενικά να φύγει και εντυπωσιάστηκε από την απάντηση του Eppler. “Το κατάλαβε, δεν ενοχλήθηκε για αυτό και με ευχαρίστησε καθώς έφευγα,”είπε ο Crever για την αντίδραση του άστεγου άντρα.

“Πριν πάω στο αυτοκίνητό μου, σκέφτηκα: “Γιατί με ευχαριστεί; Του ζήτησα απλά να αφήσει αυτό που θεωρούσε σπίτι του,” πρόσθεσε.

Ο Crever το σκέφτηκε ξανά και στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει στον Eppler μια προσφορά: “Ραντεβού εδώ τη Δευτέρα το πρωί στις 8:30,” είπε ο Crever, “να με βοηθήσεις να καθαρίσω το ακίνητο.” Ήταν μια προσφορά εργασίας από τον Crever προς τον άστεγο άντρα.

Ο Eppler ήταν χαρούμενος που θα έπιανε δουλειά και ήταν εκεί στις 7:45 π.μ. την επόμενη Δευτέρα. Όταν ο Crever είδε πόσο βρεγμένος ήταν επειδή κοιμήθηκε κάτω από μια γέφυρα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού του πρόσφερε προσωρινά έναν χώρο στο σπίτι του και ένα μέρος για να κάνει ντους.

“Είναι ταπεινωτικό να μη μπορείς να κάνεις ένα ντους,” είπε ο Eppler. “Πάντα ελπίζω για κάτι, ξέρετε, μια μικρή βοήθεια, όχι απαραίτητα χρήματα.”

Η δουλειά που του έδωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού χάρισε στον Eppler έναν λόγο να ξυπνάει κάθε μέρα το πρωί.

“Η δουλειά μου ανατέθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα… Αυτό ήταν ό,τι καλύτερο για μένα,” είπε ο Eppler. “Είναι σαν να μου χαμογέλασε ο Θεός.”

Ο Eppler βοήθησε στις επισκευές του σπιτιού και αυτό ήταν μια ευκαιρία να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Από τότε, ο Crever βοήθησε τον Eppler να βρει μια μόνιμη δουλειά και ο Eppler είναι πολύ ευγνώμων για όλη τη στήριξη που έλαβε από εκείνον. Ο Crever ελπίζει επίσης ότι, μοιράζοντας αυτή την ιστορία, μπορεί να εμπνεύσει άλλους να βοηθήσουν κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη, ειδικά τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. “Με κάνει να αισθάνομαι καλά αυτό,” είπε ο Crever.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top