Connect with us

STORIES

Άντρας 105 ετών επισκέπτεται στο νοσοκομείο τη γυναίκα του την 80η επέτειό τους για να της πει «σ’ αγαπώ»

Κατά την 80η επέτειο του γάμου τους, ένας 105χρονος άντρας εκφράζει την αληθινή του αγάπη στην 100 χρονών σύζυγό του. Η μεγάλη στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, και από τότε έχει γίνει viral στο YouTube, συγκεντρώνοντας πάνω από 60.000 views μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

O Arthur και η Marcia Jacobs είναι ένα από τα γηραιότερα ζευγάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αξέχαστη στιγμή της 80ης επετείου τους καταγράφηκε από τον εγγονό τους, τον σκηνοθέτη Gabe Jacobs από το Μπρούκλιν, την ώρα που το ζευγάρι και τα εγγόνια του συγκεντρώθηκαν γύρω από το νοσοκομειακό κρεβάτι της γιαγιάς Marcia.

“Θυμάσαι ότι παντρεύτηκες αυτόν τον θαυμάσιο άνθρωπο, τον Arthur Jacobs;” ρώτησε ο εγγονός τη Marcia. Η 100χρονη γιαγιά του, δυστυχώς, είχε χάσει μέρος της ικανότητάς της να κατανοεί και να επικοινωνεί.

Ο Arthur, ωστόσο, ήξερε πώς να επικοινωνεί μαζί της: την πλησίασε και έπιασε τα χέρια της.

Το μόνο πράγμα που κατάφερε να πει η ηλικιωμένη, ήταν: “Γεια σου.”

Στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος της είπε: “Σ’ αγαπώ, σε αγαπώ εδώ και 80 χρόνια γλυκιά μου.”

Το ζεύγος γνωρίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν και παντρεύτηκε λίγο πριν από το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Είχαν ζήσει μαζί για πολλά χρόνια στο Larchmont της Νέας Υόρκης και αργότερα μετακόμισαν στο Rye.

Αν και το “γεια” ήταν το μόνο που μπορούσε να πει, η ηλικιωμένη φίλησε ενστικτωδώς το χέρι του.

“Μου λείπεις. Μου λείπεις συνέχεια,” πρόσθεσε ο Arthur.

Αλλά φάνηκε ότι το μυαλό της ήταν αλλού, και ότι ήταν εξουθενωμένη λόγω της ηλικίας της. Έκλεισε τα μάτια της και ξάπλωσε ήσυχα δίπλα στην οικογένειά της.

“Οι παππούδες μου είναι απίστευτοι. Ο Arthur είναι ακόμα τόσο ερωτευμένος με τη Marcia… Είναι πολύ στενάχωρο το γεγονός ότι εκείνη δεν μπορεί να του μιλήσει. Είμαι περήφανος που είμαι απόγονος αυτών των σπουδαίων ανθρώπων,” έγραψε ο εγγονός τους, ο Gabe, στα σχόλια κάτω από το βίντεο που ανάρτησε στο YouTube.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top