Connect with us

STORIES

Αληθινή εξομολόγηση: “Απάτησα τον άντρα μου πριν λίγους μήνες κι έχω πολλές τύψεις”

Πριν λίγους μήνες περάσαμε μια σοβαρή κρίση στον γάμο μας και παραλίγο να πάρουμε διαζύγιο. Στο διάστημα αυτό, απάτησα τον άντρα μου με έναν παλιό μου συνάδερφο, από προηγούμενη δουλειά. Το μετάνιωσα ήδη από την επόμενη μέρα. Στο μεταξύ, ξαναμιλήσαμε με τον άντρα μου και αποφασίσουμε να παλέψουμε για τον γάμο μας αντί να χωρίσουμε. Δεν του είπα τι έκανα κι έχω τρομερές τύψεις. Πρέπει να παραδεχτώ το λάθος μου; Ήδη είμαστε 2 μήνες μαζί μετά την «επανασύνδεση» και τα πάμε πολύ καλύτερα- δεν θέλω να τον πληγώσω ή να ρισκάρω να χωρίσουμε τώρα. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξανακάνω και ειλικρινά με τρώνε οι ενοχές.

Απάτησα τον άντρα μου πριν λίγους μήνες κι έχω πολλές τύψεις. Να παραδεχτώ αυτό που έκανα;Αγαπητή αναγνώστρια,

Η απειλή ενός χωρισμού είναι μια εξαιρετικά στρεσογόνα συνθήκη για ένα ζευγάρι, αλλά και για τους συντρόφους ξεχωριστά. Ο καθένας μπορεί να τον καταγράψει με διαφορετικό τρόπο και να αντιδράσει ανάλογα με τις δικές του δυσκολίες.

⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

Λέτε λοιπόν ότι κάνατε λάθος. Το έχετε ήδη παραδεχθεί στον εαυτό σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να μην επαναλάβετε με τον άντρα σας τον τρόπο που σας οδήγησε σε αυτήν την αντίδραση. Σημαντικό, επίσης, είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ευκαιρία που δίνετε στη σχέση σας. Θα τον πληγώσετε λοιπόν εάν δεν είστε υπέροχη, εάν του στερείτε τη γυναίκα που επέλεξε να έχει δίπλα του, εάν δεν χαίρεστε μαζί του τα πάντα..

Το πώς θα διαχειριστείτε αυτήν την πληροφορία είναι προσωπική απόφαση που έχει να παραχθεί έπειτα από επεξεργασία και έγνοια για τη σχέση. Ακριβώς επειδή πρόκειται για μια δύσκολη συνθήκη, μη συντηρείτε τη δυσκολία αυτήν σαμποτάροντας την απόφασή σας. Μην συντηρείτε την απειλή του χωρισμού. Αποφασίσατε ότι θα είστε μαζί και έχετε να κάνετε τα πάντα για να φροντίσετε «το μαζί» να είναι όμορφο για να έχει νόημα η απόφασή σας.

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top