Connect with us

STORIES

23χρονη κοπέλα που έχασε 181 κιλά δημοσίευσε την ιστορία της για να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους που παλεύουν να χάσουν κιλά

Πριν από δύο χρόνια περίπου, το βάρος αυτής της κοπέλας είχε φτάσει στα 292 κιλά και ενώ είχε παραιτηθεί από κάθε ελπίδα, κατάφερε να χάσει βάρος και να στραφεί σε μια κανονική ζωή.

Αυτή η παχύσαρκη 23χρονη κοπέλα δεν μπορούσε ούτε να σταθεί μόνη της λόγω του βάρους της. Κάποια στιγμή, η Amber Rachdi συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή “My 600-lb Life” και ξεκίνησε μια διαδικασία για να σώσει τη ζωή της, παίρνοντας τη γενναία απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης και ξεκίνησε να κάνει δραστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής της.

©YouTube Screenshot | PatrynWorldLatestNew

Η Amber Rachdi από το Πόρτλαντ του Όρεγκον ήταν πάντα παχύσαρκη. Όταν ήταν 5 ετών ζύγιζε 73 κιλά. Όταν έφτασε στα δεκαέξι δεν μπορούσε πλέον να περπατήσει χωρίς βοήθεια και έπρεπε να χρησιμοποιεί αναπηρική καρέκλα για να μετακινηθεί.

©Imgur

Η Amber συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή μετά από αρκετά χρόνια άγχους και χαμηλής αυτοεκτίμησης. Αν και υποστηρίζει ότι πάντα ακολουθούσε μια υγιεινή διατροφή, ωστόσο συνήθιζε να τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού.

©YouTube Screenshot | PatrynWorldLatestNew

Σήμερα, είναι πλέον σε θέση να ζει ανεξάρτητη. Παρόλο που παραδέχεται ότι πρέπει να χάσει κι άλλο βάρος, έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και έχει γίνει πολύ αποφασισμένη.

“Μπορώ να ελπίζω. Τώρα όλος ο κόσμος είναι μπροστά μου. Δεν είμαι πια η Amber που ζούσε κρυμμένη μέσα σ’ ένα δωμάτιο,” ανέφερε στο MailOnline.

Μέχρι το Φεβρουάριο του 2015, η Amber είχε χάσει περισσότερα από 181 κιλά και σε συνδυασμό με το στυλ και το ταλέντο της στο μακιγιάζ, έχει κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της. Η Amber είναι πλέον μια αποφασισμένη γυναίκα που έχει ανακτήσει την υγεία της και την αυτοπεποίθησή της!

Η Amber κέρδισε το σεβασμό χιλιάδων ανθρώπων στα social media, οι οποίοι τη βοήθησαν και τη στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αποστολής της, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας είναι εκπληκτικό!

Το πρώτο βήμα είναι πάντα το πιο δύσκολο. Είτε πρόκειται να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, να ασκηθούμε περισσότερο, να κόψουμε το κάπνισμα ή να αποβάλουμε κάποια άλλη καταστροφική για την υγεία μας συνήθεια, το τελικό αποτέλεσμα πάντα μας δικαιώνει.

Η Amber μοιράζεται την ιστορία της στα social media για να βοηθήσει και να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους που θέλουν ν’ αλλάξουν στη ζωή τους.

Όλα μπορούμε να τα φτιάξουμε, αρκεί να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω κάθε φορά!

 

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top