Connect with us

STORIES

19χρονη έχασε τη μνήμη της και ερωτεύτηκε για δεύτερη φορά τον σύντροφό της!

Μια επιληπτική κρίση της προκάλεσε απώλεια μνήμης. “Είδα τη μητέρα μου και δεν είχα ιδέα ποια ήταν αυτή η γυναίκα…”, λέει η ίδια.

Το 2010 η 19χρονη Τζέσικα Σάρμαν διαγνώστηκε με επιληψία του μετωπιαίου λοβού. Πριν σχεδόν ένα χρόνο η νεαρή υπέφερε από από μία επιληπτική κρίση η οποία την οδήγησε σε απώλεια μνήμης.

Μολονότι όταν έπαθε την κρίση επιληψίας στο δρόμο για τη δουλειά της, ήταν δίπλα το αγόρι της και την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, εκείνη υπέφερε από απώλεια μνήμης. Μαζί με την οικογένειά της, η Τζέσικα όταν συνήλθε έπρεπε να γνωρίσει από την αρχή την οικογένειά της και τον 25χρονο Ρίτσαρντ Μπίσοπ.

«Δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε. Μετά από τόσες πολλές επιληπτικές κρίσεις, η στιγμιαία απώλεια μνήμης ήταν φυσικό επακόλουθο. Μετά από μία ώρα από το περιστατικό, είδα τη μητέρα μου και δεν είχα ιδέα ποια ήταν αυτή η γυναίκα. Έβλεπα συνέχεια ανθρώπους γύρω μου χωρίς να αναγνωρίζω ποιοι είναι…», αναφέρει η ίδια.

Και προσθέτει: «Έπρεπε να μου δείξουν φωτογραφίες για να πειστώ ποιοι είναι. Τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα με τον Ρίτσαρντ… Για μένα ήταν ένας ξένος». Ο Ρίτσαρντ ήταν καταρρακωμένος και έκανε τα πάντα προκειμένου η Τζέσικα να τον θυμηθεί.

Έπειτα από πολύ χρόνο και προσπάθεια, η νεαρή έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της. Είναι συνεχώς δίπλα στην οικογένειά της, μαζί με τον Ρίτσαρντ και όλα κυλούν ομαλά με την υγεία της. Ωστόσο, η ίδια δεν κρύβει πως διατηρεί τους φόβους της, μην της ξανασυμβεί το ίδιο. «Με όλα όσα έχω περάσει, μπορώ να πω ότι είμαι ικανή να αντιμετωπίσω τα πάντα. Προς το παρόν το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φτιάξω νέες αναμνήσεις!», καταλήγει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης τις φωτογραφίες:

Πηγή: www.diaforetiko.gr

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top