Connect with us

SHOWBIZ

Υβόννη Μπόσνιακ: Με αυτό το φαγητό «τρέλανε» τον Αντώνη της

Μπορεί η Υβόννη Μπόσνιακ να είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής showbiz, να καταπιάνεται με πολλά και η απόλυτη προτεραιότητα της να είναι η κόρη της, Ελένη, ωστόσο από τα λίγα πράγματα που γνωρίζουμε για εκείνη είναι ότι έχει ταλέντο στη μαγειρική.

Η όμορφη σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε τη συνταγή εκείνη, με την οποία «τρέλανε» στον άντρα της.

Advertisement

Πάρτε τα υλικά και δοκιμάστε την κι εσείς.

«Μαριναρισµένο ψαρονέφρι µε ψητά λαχανικά

Για τη μαρινάδα

2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
1 κ.γλ. μέλι
1 κ.γλ. ρίγανη ή θυμάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τα ψητά λαχανικά

2 μελιτζάνες τσακώνικες
2 μεγάλα κρεμμύδια άνυδρα κόκκινα
3 πιπεριές χρωματιστές
6 ασπρομανίταρα μεγάλα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1/2 κ.γλ. θυμάρι
1/2 κ.γλ. ρίγανη
αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Advertisement

Για τη μαρινάδα
Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μέλι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο. Τα χτυπάμε με πιρούνι να ενωθούν. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες 2 εκ. Αλείφουμε κάθε φέτα γύρω γύρω με τη μαρινάδα. Τοποθετούμε σε σκεύος το κρέας, κοντά το ένα κομμάτι στο άλλο και ρίχνουμε όση μαρινάδα περισσέψει από πάνω. Σκεπάζουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο 1 ώρα.

Για τα ψητά λαχανικά
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τα κρεμμύδια σε τέταρτα, τις πιπεριές σε τέταρτα και τα μανιτάρια στη μέση κι όλα μαζί τα βάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.

Τοποθετούμε από πάνω τις φέτες μαριναρισμένες και ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 35΄-40΄»

Advertisement

gossip-tv.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top