Μαγειρική
Πίτσα τοστ : H πιο εύκολη και λαχταριστή πίτσα που έχετε δοκιμάσει!
Published on
Η πιτσα τοστ Της Ελενης που μας πηρε τα μυαλα!
Yλικα
- 12 φετες ψωμι του τοστ
- μαγιονεζα
- διαφορα κιτρινα τυρια σε φετες
- γαλοπουλα βραστη 6 φετες
- κετσαπ
Εκτελεση
- Bάζουμε στο ταψί τις μισές φετες του τοστ τις αλείφουμε με μαγιονεζα
- προσθετουμε τις φετες απο τα τυριακαι απο πανω το υπολοιπο ψωμι αλειμενο με μαγιονεζα.
- Προσθετουμε το κετσαπτα κιτρινα τυρια την γαλοπουλα
- παλι κετσαπ και το υπολοιπο τυρι .Ψυνουμε στους 200 βαθμους μεχρι να λειωσουν τα τυρια.
- Μπορουμε να αυτοσχεδιασουμε και να βαλουμε οτι αλλο υλικο μας αρεσει
Kαλη ορεξη!