Μαγειρική
Το γλυκό της τεμπέλας
Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
800 ml.γάλα
καφέ στιγμής ή λικέρ για το βρέξιμο των μπισκότωναμυγδαλάκι καβουρδισμένο ή τρούφα για το πασπάλισμαΕκτέλεση
Βουτάμε τα μπισκότα στο υγρό που επιλέγουμε (καφέ ή λικέρ)
και τα στρώνουμε σε ένα PYREX (20χ33)
Στρώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα.
Στρώνουμε άλλη μία σειρά με μπισκότα βουτώντας
και πάλι στον καφέ ή το λικέρ.
Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της σοκολάτας
με τα άλλα 400 ml γάλα.
Στρώνουμε και πάλι πάνω στα μπισκότα.
Στολίζουμε με ό,τι μας αρέσει.
Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί στο ψυγείο τουλάχιστον
2 ώρες πριν το σερβίρουμε.