Connect with us

Μαγειρική

Το γλυκό της τεμπέλας

Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
800 ml.γάλα

Advertisement

καφέ στιγμής ή λικέρ για το βρέξιμο των μπισκότωναμυγδαλάκι καβουρδισμένο ή τρούφα για το πασπάλισμαΕκτέλεση
Βουτάμε τα μπισκότα στο υγρό που επιλέγουμε (καφέ ή λικέρ)
και τα στρώνουμε σε ένα PYREX (20χ33)

Στρώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα.

Advertisement

Στρώνουμε άλλη μία σειρά με μπισκότα βουτώντας
και πάλι στον καφέ ή το λικέρ.

Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της σοκολάτας
με τα άλλα 400 ml γάλα.

Στρώνουμε και πάλι πάνω στα μπισκότα.

Advertisement

Στολίζουμε με ό,τι μας αρέσει.

Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί στο ψυγείο τουλάχιστον
2 ώρες πριν το σερβίρουμε.

Πηγή:www.xryses-syntages.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Μαγειρική

[inFeed]

Advertisement
To Top