Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Λίτσα Πατέρα: «Σήμερα όμως που είναι και η Σελήνη απέναντι…» – Η προειδοποίηση για τα 12 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα μετέφερε τις αστρολογικές της προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 16/10 μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Τι πρόκειται να μας φέρει η ημέρα για τα 12 ζώδιαΑρκετά μπερδεμένα θα είναι τα πράγματα μέχρι το βράδυ.

Advertisement

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα 12 ζώδια

«Μέσα σε αυτό το κλίμα το αντιφατικό κάτι καλό με κάτι κακό συμπορεύονται. 16 του μηνός Οκτωβρίου Τετάρτη, και πάλι είναι αρκετά μπερδεμένα τα πράγματα. Η σπουδαιότερη όψη που ίσως πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί είναι… ο Άρης είναι στον καρκίνο, δεν είναι στη θέση του, φέρνει οικογενειακές ή άλλες εντάσεις. Αυτό 22 του μηνός 23, πρόσωπα κύρους χρειάζεται προσοχή και όσο βεβαίως καταλαβαίνει ο Άρης με τον Πλούτωνα τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά. Σήμερα όμως που είναι και η Σελήνη απέναντι, αυτή όλη η τάση έντασης ενεργοποιείται και μάλλον έχει και συνέχεια όσο ο Άρης είναι εκεί.

Η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο
VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Η Αφροδιτούλα η καημένη κάνει ότι μπορεί για να μας φέρει αγαπημένα πρόσωπα, ένας ρομαντικός έρωτας, μια ποιητική διάθεση, θέματα που έχουν σχέση με την τέχνη, μόλις ξέφυγε από τον ουρανό που φέρνει τα απρόβλεπτα γεγονότα άρα λοιπόν υπάρχει μια ημέρα που υπάρχει ναι μεν η ένταση αλλά η Αφροδίτη κάνει ότι μπορεί για να βελτιώσει σχέσεις και συνεργασίες αρκεί να είμαστε προσεκτικοί στα βήματα μας, μην τρέχετε με το αυτοκίνητο. Αυτή είναι μια όψη πολεμικής διάθεσης έχω να πω για αρκετές ημέρες όταν ο Άρης είναι στο 22 και ο Πλούτωνας που είναι ο Θεός του πολέμου που είναι στο 29 αλλά κάνει και όψη με τον Ήλιο που σημαίνει ότι για πρόσωπα κύρους πάλι κάτι θα ακούσουμε και κάτι θα συμβεί πάνω ο ερωτισμός είναι σε έξαρση», γράφει η Λίτσα Πατέρα στην πρώτη της ανάρτηση για την ημέρα και προχώρησε σε κάθε πρόβλεψη ξεχωριστά.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top