Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ηδονική Πανσέληνος από τον Κώστα Λεφάκη: Ζυγοί και άλλα 2 ζώδια θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα

Ο Κώστας Λεφάκης μας φέρνει μπροστά σε μια ερωτική Πανσέληνο, επισημαίνοντας ότι ορισμένα ζώδια θα ζήσουν τον έρωτα και την ηδονή μέσα στις επόμενες μέρες.

Advertisement

Η Πανσέληνος αυτή, όπως τονίζει, σημαίνει πως οι επιθυμίες μπορούν να πραγματοποιηθούν, οι ερωτικές συναντήσεις να αποδώσουν και η αναζήτηση της χαράς να γίνει εφικτή, με την Άση Μπήλιου επίσης να μας φέρνει… τον έρωτα.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την Πανσέληνο

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας, και αποτραβηχτείτε τώρα από τις κοπιαστικές σας δραστηριότητες. Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να σας φέρει κάποιες στενοχώριες. Ηρεμήστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει ένα χρηματοοικονομικό θέμα σας στην επιφάνεια. Όπως και να χει, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές σας σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Πανσέληνος θα σας επηρεάσει έντονα στον τομέα των σχέσεών σας, και θα σας ευαισθητοποιήσει από την συμπεριφορά κάποιου κοντινού σας προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς σας, και να σας αναγκάσει σε διορθωτικές κινήσεις. Η υγεία σας γίνεται πιο ευάλωτη.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες νέες ευκαιρίες γιά την εξέλιξή σας. Ίσως χρειαστεί να δώσετε προτεραιότητα σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisement

Η σημερινή Πανσέληνος θα αγγίξει τα αισθηματικά σας. Ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει πάλι την πόρτα. ΄Ισως εκπλαγείτε από τις έντονες διαθέσεις κάποιου προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος θα σας ευαισθητοποιήσει έντονα σε ένα αισθηματικό σας θέμα, που μπορεί να πάρει διαστάσεις. Όμως οι καθημερινές σας υποχρεώσεις αρχίζουν και αυξάνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις στο σπίτι σας, ή σε ένα σοβαρό οικονομικό σας θέμα. Μην βιαστείτε να βγάλετε ακόμα συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή Πανσέληνος θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική σας ζωή, και μπορεί να κάνετε ξαφνικά μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ασχοληθείτε με πνευματικές δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή Πανσέληνος ολοκληρώνει κάποιες οικονομικές διαδικασίες, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα, αν τις χειριστείτε με σύνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος ίσως δημιουργήσει τον επίλογο σε μια σχέση σας, ή σε μια διαδικασία να συνάψετε μια καινούργια. Μην δείχνετε τόσο ευάλωτοι συναισθηματικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Advertisement

Η σημερινή Πανσέληνος θα σας στρέψει το ενδιαφέρον στην καριέρα σας, αφού είναι πιθανόν η καλή σας φήμη να διαταραχτεί. Σκεφτείτε τι μπορείτε να αποκομίσετε μέσα από αυτές τις εξελίξεις.

Πηγή: Youweekly.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Χωρίς κατηγορία

[inFeed]

Advertisement
To Top