Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Λίτσα Πατέρα: «Από τώρα σας λέω τα επόμενα χρόνια θα…» – Προειδοποιεί τα 12 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το προφίλ της στο Instagram μεταφέρει τις αστρολογικές προβλέψεις και δίνει σημαντικές συμβουλές στα 12 ζώδια. Τι θα συμβεί λοιπόν μέχρι αύριο Δευτέρα 14/10;

Advertisement

Τα ζώδια από την Λίτσα Πατέρα

«Μη νομίζετε ότι εγώ κουράστηκα και βαρέθηκα και δεν σας είπα από την Παρασκευή και μετά γιατί οι πλανήτες είναι τόσο μπερδεμένοι που κάθε φορά που πάω να σας πω κάτι καλό βγαίνει αμέσως κάτι πρόσεχε. Τονίζω λίγο το πρόσεχε γιατί είναι καλύτερα να προσέχουμε από το να αφεθούμε σε ένα καλό τοπίο το οποίο δεν έρχεται. Πρώτα πρώτα ο Πλούτωνας μπήκε σε ορθή φορά, συνεχίζει την πορεία του στο τέλος του Πλούτωνα και μπαίνει στον Υδροχόο. Από τώρα σας λέω τα επόμενα χρόνια θα τα αλλάξει όλα ο καινούργιος Πλούτωνας. Προς το παρόν όμως κάνει μια πολύ ωραία όψη με τον Ουρανό. Εντάξει είμαστε εδώ μπορούμε να προωθήσουμε θέματα.

Η Αφροδιτούλα – κοιτάξτε εδώ τα διλλήματα μου – Η Αφροδίτη η οποία ήταν εδώ από το Σάββατο έκανε μια πολύ ωραία όψη με τον Άρη που σημαίνει παθιασμένοι όμορφοι έρωτες αφού είναι στον Σκορπιό είναι παθιασμένος μπήκε και ο Ερμής, όμως είναι απέναντι από τον Ουρανό. Αυτό τι σημαίνει; Προσέχετε από την Παρασκευή αποφάσεις που θα πάρετε πάνω στα συναισθηματικά σας γιατί μπορεί να υπάρξει την Κυριακή μια αντίφαση. Εδώ δείχνει ένα ρήγμα. Άρα επειδή αυτό είναι και οικονομικό και συναισθηματικό είναι ένα ρίσκο. Αφήστε λίγες ημέρες να περάσουν όπου θα πάει στον Ποσειδώνα και θα είναι καλύτερα.

Εδώ βλέπετε ένα μεγάλο τρίγωνο που σημαίνει ότι θα έπρεπε να σας πω από τις περασμένες ημέρες ότι είναι μια πολύ καλή ημέρα για έρωτα, ιδέα, δημιουργία για οτιδήποτε. Όμως, το ότι μπορεί να ανακοπεί εκεί μέσα στην Κυριακή θα πρέπει να το έχετε υπόψιν σας. Εκτός συναντηθείτε ή γίνει κάτι από την Παρασκευή. Και ακόμα ο ήλιος που δείχνει τα άτομα κύρους και γενικότερα κάνει ένα ακριβές τετράγωνο με τον Άρη, προσέχετε μην μαλώσετε, μην τρέχετε με το αυτοκίνητο. Θα ακούσουμε πολλά γεγονότα και ο Ερμής πια μπαίνει στον Σκορπιό που σημαίνει διαίσθηση, φαντασία και σε βάθος αναλύονται καταστάσεις», αναφέρει η Λίτσα Πατέρα.

Στο προφίλ της στο Instagram μίλησε και για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top