Connect with us

ΖΩΔΙΑ

«Βαρύ πλήγμα» από τον Κώστας Λεφάκης: Σε οικονομική κρίση Ταύροι και άλλα 2 ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης μας προτείνει ερισσότερο… την ηρεμία για το επόμενο χρονικό διάστημα και να μην επιδείξουμε πανικό στις υποθέσεις μας, συνιστώντας να βρούμε άλλα θέματα να ασχοληθούμε.

Advertisement

Σύμφωνα με τον αστρολόγο η σύνοδος Σελήνης με Κρόνο και Ποσειδώνα φέρνει μια μέρα επικίνδυνη για εξαπάτηση, προδοσία, κλοπή και δόλος για ένα σκοπό, με την Άση Μπήλιου επίσης να μας προϊδεάζει για την έκλειψη Σελήνης.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Καιρός είναι να ασχοληθείτε λίγο με το σπίτι και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Κινηθείτε σήμερα με προσοχή σε κάποιες οικονομικές σας κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Περίεργες εξελίξεις ή συμπτώσεις μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Μην λέτε πράγματα που μπορεί να πληγώσουν κάποιους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisement

Κάντε ένα διάλειμμα και ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας που μπορεί να σας προσφέρει μία όαση χαλάρωσης από τις τελευταίες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πολύ δύσκολη μέρα, που μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια και τις προσδοκίες σας. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες δραστηριότητες που δεν σας είναι καθόλου ευχάριστες.

ΛΕΩΝ

Δώστε πνοή στα σχέδιά σας, αλλά φροντίστε να εκτιμήσετε σωστά τον χρόνο βελτίωσης των οικονομικών σας. Η επιτυχία είναι εγγυημένη αλλά χρειάζεται λίγο περισσότερη υπομονή ακόμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες θυσίες που κάνατε τελευταία μπορεί να δώσουν πολύ θετικά αποτελέσματα για το ταμείο σας τώρα. Προωθήστε με δυναμισμό κάποιες οικονομικές σας κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο περιβάλλον τού σπιτιού σας, και είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθείτε σε κάποιες σημαντικές αγορές. Φανείτε πιο συντηρητικοί στα έξοδά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τύχη μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα, και να επωφεληθείτε ξαφνικά από κάποια οικονομική εισροή. Μην κατασπαταλήσετε αυτά τα χρήματα τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Στραφείτε στον ερωτικό σας σύντροφο για να παραμερίσετε κάπως τις εντάσεις των τελευταίων ημερών. Ασχοληθείτε πιο δημιουργικά με την δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας χαρίσει όμορφες και ξένοιαστες στιγμές, αλλά κάποια προβλήματα δεν λείπουν από την ζωή σας. Βγάλτε τα για λίγο από το μυαλό σας και χαλαρώστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ερωτική σας ζωή , καθώς θα σας οδηγήσει σε αποκαλύψεις που μπορεί να σας αγχώσουν. Μην κάνετε σκοτεινές σκέψεις για τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποιες υποχρεώσεις σας είναι πιθανόν να σας χαλάσουν το θετικό κλίμα των τελευταίων ημερών. Προσέξτε την υγεία σας, και την συμπεριφορά σας.

Πηγή: Elle.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top